Betalning
I webbutiken kan du betala med Payson som erbjuder säker betalning.
När du handlar i webbutiken gör du affärer med Emelie Gårdeler ornr. 8612280209

GDPR
När du handlar i min butik, anger du personuppgifter som namn, adress, mailadress, telefonnummer och i vissa fall även personnummer. Dessa uppgifter behöver jag för att bland annat kunna leverera din beställda produkt till dig korrekt. Personuppgiftsansvarig är Emelie Gårdeler, Org.nr: 8612280209 som behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Jag säljer eller byter aldrig personuppgifter med andra företag i maknadsföringssyfte. När du som kund har lämnat ditt samtycke till mig, används dina personuppgifter för till exempel nyhetsbrev och erbjudanden. Du har rätt att på begäran ta del av de uppgifter som lagras. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta, åligger det oss att rätta till felet. Du kan när som helst återkalla ditt samtyckte eller begära att jag ska radera dina uppgifter. Det innebär att du har rätt att dina personuppgifter tas bort om det inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Kontakta mig då på emelie@emeliegardeler.com

Priser & Fraktkostnad
Alla priser som anges är inklusive moms och exklusive frakt. Fast fraktkostnad på 70 SEK.

Leveranstid
Leveranstid är ca 5 arbetsdagar.

Leveranssätt
Jag använder Postnord  för leverans av varor. Din beställning kommer till ditt närmsta utlämningställe och du får en sms-avisering när den anlänt (om den är för stor för att rymmas i brevlådan) om du angivit telefonnummer vid beställning.

Retur & Ångerrätt
14 dagars ångerrätt på alla våra varor. Villkoren är att produkten returneras i oanvänt skick och i obruten förpackning när en sådan finns. Vid retur står jag inte för fraktkostnaden, det gör du som köpare. Vid retur är det mycket viktigt att meddela mig via mail innan försändelsen går i retur. Det är kundens ansvar att emballera produkten väl, fraktskadade produkter godkännes inte och återbetalas ej. När det gäller returer på posters är det mycket viktigt att man hanterar postern varsamt. Vikta kanter och hörn gör att postern är omöjlig att sälja vidare. Returneras en poster i detta skick kan inte återbetalning ske.
Obs! Ej retur- eller ångerrätt på rea-varor.

Reklamation
Kontakta mig så snart som möjligt via mail när du önskar reklamera en vara så att jag vet vad reklamationen avser. Jag står för returkostnaderna vid reklamation.
Är varan skadad när du hämtar ut den hos posten så är det viktigt att du dokumenterar hur paketet ser ut.

Återbetalning
Vid retur eller reklamation får kunden sina pengar tillbaka inom 30 dagar från den dag då jag mottagit ditt meddelande om reklamation och vid retur från den dag vi mottagit din vara.

Outlösta paket
Outlösta paket debiteras med 200kr. Du har upp till två veckor på dig att hämta ut ditt paket vid beställning. Skulle paketet inte hämtas ut inom den tiden skickas det automatiskt tillbaka till mig.

Övrigt
Reservation för tekniska lagerfel som kan uppstå vid sällsynta tillfällen.
Tack för att du väljer att handla här, det betyder väldigt mycket!